SOCIAL MEDIA

donderdag 15 april 2021

Hi,

Leuk dat je komt kijken op mijn blog!

Vandaag een Sneak Peak van 3 nieuwe In Color kleuren van Stampin'Up! in de Kerst-Mix challenge.


De uitdaging is DSP en een kersttekst. 

Ik heb 3 kleuren van het nieuwe Design Papier van Stampin'Up! uitgezocht daarvan heb ik strips gesneden en 1 strip zilver specialty papier. Deze heb ik ongelijk opgeplakt. Ik heb een label gesneden in het nieuwe Polished Pink (ik ben echt gek op roze !) en een cirkel met daarop een stempel uit mijn collectie, gestempeld in de nieuwe kleur Evening Evergreen. Onder de labels zit nog een zilver draadje en nieuwe steentjes voor de nodige bling.


I used 3 new DPS papers in the new In Color colors. I cut them in 1 inch strips and a silver strip. I added a Polished Pink label and a white circle with sentiment in the new color Evening Evergreen. I added a little silver threat and some new rinestones for the needed bling.
Wil you join us for the challenge on the Kerst-mix blog?

Doe je ook mee met de challenge? Ik zou het leuk vinden. Druk onderaan op het plaatje dan ga je naar het Kerst-Mix blog.


Laat eens een berichtje achter! Please leave me a message if you like my work!








 

2 opmerkingen :

  1. Super leuk Theresia, zo zie maar dat je niet altijd kerst design papier hoeft te gebruiken voor een kerst kaart. Ik vind de nieuwe in colors helemaal te gek!

    BeantwoordenVerwijderen