SOCIAL MEDIA

vrijdag 31 maart 2017

Stampin'Up! Blog Hop! Everyone needs a friend


Goedemorgen,

Welkom bij de bloghop van het HappyStampin Team.

Voor deze blog hop moesten wij als teammaatjes elkaar een envelop sturen met daarin papier en embelishments om eens met andere spulletjes te werken.


Hieronder mijn resultaat
Ik kreeg van Petra een envelop met blauwe cardstock, een stukje sequins en bindertje en het mooie Design Papier Floral Boutique.

Wat heb ik ermee gemaakt:

Een kaart met Night of Navy, ik heb een banner gemaakt van het gebloemde papier. Daaronder een strook met stippeltjes papier. Een stukje van de Sequins die ik gekregen heb heb ik onder het label geplakt als leuk accent. Ik heb de tekst uit Suite Sentiments heat-embossed met zilver. Het label heb ik bevestigd met dimensionals.

Het doosje heb ik gemaakt van een ander stukje Design Papier wat ik heb ontvangen. Netjes in elkaar geplakt label erop. Een mooi rondje met stempels uit de So In Love stempelset. Sequins eronder geplakt en voila een mooi cadeaudoosje.Nog een foto van de zijkant.
Leuk dat je even langs kwam.


Wat heb ik gebruikt:
Stempelset: 143216 So In Love, 142971 Suite Sentiments 
Inkt: 126970 Night of Navy
Cardstock: Night of Navy en Whisper White
Design Papier: 141663 Floral Boutique
Lijm: Dimensionals, multi mono glue
Dies: 145372 Stiched Framelit Shapes
Punches: Label en Rondje


Groetjes,

Theresia

P.S. Vandaag is de laatste dag van Sale-a-Bration, wil je nog iets bestellen? Laat het me dan voor 12:00 weten. Sale-a-Bration is bij iedere € 60,- een mooi cadeau uitzoeken.                                                                    Petra de Weert

7 opmerkingen :