vrijdag 17 februari 2017

Stampin'Up! Party Animal Suite!

 Goedemorgen,

Vandaag kleurige kaartjes.
Op de foto een mooie display die Carmen gemaakt heeft voor een team dag.
Op een overzicht te laten zien van alle leuke dingen in deze Suite dacht ik dat het wel leuk is om te laten zien.
Op deze foto de set spulletjes die ik beschikbaar heb voor de uitdaging aan mezelf.
Cardstock, DSP, Lint, ballonnen en de stempelset Ballon Adventures.Een kaart basis van Crushed Curry, daarop een stukje DSP met ballonnen. Het witte stuk is gestempeld met de It's your Birthday stempel in Pacific Point en de kringeltjes met Crushed Curry. Een mooi stukje Emerald Envy Taffeta Ribbon en een Party Animal Embellishment.Maar daar stopt de pret niet, de binnenkant van de kaart is versiert met de Ballon Pop-Up Die,
De ballonnen heb ik bestempeld met de ballonnen uit de Balloon Adventures stempelset.De volgende kaart is gemaakt met een Tangerine Tango basis, lekker fris. Daarop 3 stukken DSP papier die de kaart echt lekker laten poppen. Een cirkel bestempeld met Emerald Envy daaronder een mooi stukje Pacific Point lint en Burlap Ribbon en Dimensionals om het leuk uit te laten komen.


Het laatste kaartje voor vandaag. De basis is een kaart van Emerald Envy, een gestreepte panel, daarop 2 stukken DSP en een bestempeld panel met gave verjaardagstekst. De Ballonnen heb ik met Dimensionals geplakt en komen leuk omhoog met draadjes whisper white eraan.


Ik hoop dat jullie de kaartjes leuk vinden!

Groetjes,

Theresia

Gebruikt: 
Stempelset: Balloon Adventures
Dies: Ballon Pop-Up dies
Design Papier: Party Animal Designer Series
Cardstock: Pacific Point, Tangerine Tango, Emerald Envy, Crushed Curry
Lint: Emerald Envy
Emb: Party Animal Embellishments


3 opmerkingen: