SOCIAL MEDIA

vrijdag 25 november 2016

Blog Hop! Happy Stampin' team!


Goedemorgen bij deze Blog Hop! van het Happy Stampin' Team!

Ik mocht een envelop ontvangen van Sylvia Ploeg. Helaas ben ik vergeten er een foto van te maken maar dat maken mijn projectjes denk ik wel goed :)

In mijn envelop zaten 3 vellen cardstock. Old Olive, Cherry Cobbler en Craft. DSP van de Warmth & Cheer collection, Stuk Gold foil sheet en Kraft rope Trim.
Ik ben zo vrij geweest om zelf whisper white cardstock toe te voegen.

We beginnen bij kaart nummer 1.


Een old olive kaart met daaruit een ronde cirkel gestanst met de nieuwe stiched framelit dies. Dezelfde cirkel uit het dsp. deze 2 met een stukje twine ertussen opgeplakt en daar een gingerbread man op gemaakt. (2 zijdig dus hij kan ronddraaien). Het sentiment komt uit dezelfde set en is op crumb cake gestempels en met stampin' dimensionals opgeplakt.

Kaart nummer 2


  Een old olive kaart bestempeld met old olive inkt het kleine stempeltje gebruikt uit de merry mice stamp set. De cirkels heb ik gestanst met de stiched framelit dies. De witte cirkel heb ik bestempeld met de mooie zingende muis. Ingekleurd met stempelinkt en een blender pen nadat dit droog was heb ik nog gebruikt gemaakt van de wink of stella pen om wat glitter toe te voegen. Het sentiment heb ik een aantal keer achter elkaar gestempeld en dat als banner over de kaart geplakt met Stampin'dimensionals

Kaart nummer 3 

De kaart basis is cherry cobler. Deze heb ik bewerkt met de cable knit embossingfolder (zo leuk!!)  Daarop 2 eskimo's met een klein gouden hartje. Deze zijn geplakt op een label wat ik gemaakt heb met de scralloped tag topper punch. Vast geknoopt met de kraft rope trim. Het sentiment is weer een strip papier met het sentiment.

Geen kaart maar een lief doosje.


Als basis een stuk crumb cake bestempeld met het rendiertje. Met de gift bag punch Board het doosje gemaakt. Stukje DSP erop een kerstwens en het rendier en voila een mooi kadootje. Ik ben er echt heel blij mee!

 In de hoofdrol was bij mij toch wel de set en pons hier op de foto.


Veel plezier met verder hoppen terug naar Marloes en vooruit naar Sylvia. Ik hoop dat je heel veel inspiratie mag krijgen!!

Groetjes,

Theresia

ps. Vergeet niet dat je tot en met eind december bij je order van €60 of meer een klein kadootje krijgt.

ennnn kans maakt op de Stempelset Places You'll go.




   




6 opmerkingen :

  1. Wat een leuke kaarten, en het doosje is ook echt geweldig!

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaartjes en dat doosje is ook super leuk ;o)
    Super leuk dat je meedeed deze maand!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn je kaarten leuk en dat doosje vind ik super.
    Groetjes, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gave kaartjes, allemaal zo verschillend...Leuk!
    Groetjes, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen